Εν συρμώ 2017

Ο Οδοντωτός γιορτάζει και το 2017!

Από 13 έως 21 Μαΐου αλλά και στις 27 και 28 Μαΐου προγραμματίζονται  με συντονιστή την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και με τη συνδρομή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  εορταστικές εκδηλώσεις για τον Οδοντωτό.

Ο Οδοντωτός, έργο τέχνης ανθρώπων, ταιριάζει απόλυτα με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, το έργο τέχνης της φύσης.

Έτσι και φέτος  συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μας, οι φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών  θα ζωγραφίσουν το τρένο μας και τη φύση που το αγκαλιάζει.

Ομιλίες, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, εκθέσεις  και άλλες δράσεις θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις, δένοντας την τοπική κοινωνία, τους επισκέπτες  από τη χώρα μας και το εξωτερικό, με το ιστορικό τρένο μας.

Όλο το Πρόγραμμα των  Εκδηλώσεων για το έτος 2017, είναι  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Ταξιδέψτε μαζί μας στη  διαδρομή του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα, όπου  πέρα από τη φαντασμαγορική φύση, με την πυκνή βλάστηση και τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού που ακολουθεί τα βήματα μας στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής, κρύβεται και μια υπέροχη έκπληξη: Το σπήλαιο, που οι ντόπιοι ονομάζουν «Δικαστήριο», λόγω των ιδιαίτερων σταλαγμιτικών σχηματισμών του, που θυμίζουν αίθουσα ακροάσεων δικαστηρίου.

Μια  ημερήσια σιδηροδρομική επίσκεψη στα μαγευτικά Καλάβρυτα και στο Διακοπτό είναι μια θαυμάσια εμπειρία, ενώ η  ατμόσφαιρα των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Οδοντωτό το μήνα Μάιο, είμαστε σίγουροι ότι  θα δώσει μια πολύ θετική εικόνα  σε όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό Πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα  www.ensirmo.gr


Contact

14511

Customer Service Centre (every day 08:00 - 20:00)

213 012 1010

ETR Train Contact Line daily 08:00 - 20:00

Connect with us LinkedIn Youtube