Φόρμα μεταφοράς ΑΜΕΑ

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενθαρρύνουμε την επικοινωνία των πελατών μας με την εταιρεία, αφού προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Συμπληρώνοντας τη φόρμα αυτή μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, αλλά και να προωθούμε τις παρατηρήσεις σας σε άλλες εταιρείες, όταν αφορούν θέματα αρμοδιότητάς τους (θέματα σταθμών, τρένων, καθαριότητας, συντήρησης, φύλαξης, υποδομών, κλπ).

Περιγραφή μεταφοράς ΑΜΕΑ

* Ημερομηνία και ώρα μεταφοράς

* Σταθμός επιβίβασης

* Σταθμός αποβίβασης

* Δρομολόγιο

* Παρατηρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

* Όνομα

* Επώνυμο

* email

Διεύθυνση

Πόλη

Περιοχή

Νομός

ΤΚ

Χώρα

* Τηλέφωνο (κινητό)

* Τηλέφωνο (σταθερό)

Fax

* Τρόπος επικοινωνίας Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΤηλεφωνικά

Επισύναψη αρχείου Οι επιτρεπτοί τύποι αρχείων είναι doc, docx, xls, xlsx, pdf, png, jpg, jpeg, gif. Το μέγιστο μέγεθος αρχείων είναι 5MB.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


Δήλωση απορρήτου:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεριμνά για την προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Συλλέγει και επεξεργάζεται μόνο όσα στοιχεία μας υποβάλλετε και είναι απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας με διαφάνεια κατά τις αρχές της νομιμότητας, της αναλογικότητας, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας, του περιορισμού του σκοπού και της ακρίβειας, του συγκεκριμένου χρόνου διατήρησης των δεδομένων και της ελαχιστοποίησης των δεδομένων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταχωρεί τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων της προκειμένου να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ερευνών ικανοποίησης επιβατών για την εξαγωγή δεικτών ποιότητας, και δεν τα επεξεργάζεται περαιτέρω, εκτός εάν η επεξεργασία απαιτείται από το νόμο/ στο πλαίσιο έννομων αξιώσεων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν κοινοποιεί τα στοιχεία σας περαιτέρω, αλλά μπορεί να τα διαβιβάσει σε κάποια από τις εταιρείες του ομίλου ΟΣΕ, αν το παράπονο/αίτημά σας δεν αφορά τις δικές της αρμοδιότητες, καθώς και σε τρίτους εφόσον αυτό προβλέπεται από το νόμο ή απαιτείται για την ικανοποίηση του αιτήματός σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας.


Παρακαλούμε συμπληρώστε το κείμενο που φαίνεται παρακάτω
captcha


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube