Τρένο και αναψυχή

Ο σιδηρόδρομος, συνώνυμος με την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική μετακίνηση, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής μεταφοράς. Ταυτόχρονα προσφέρει στους επιβάτες του υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς και ταχύτερη μετάβαση στον τόπο προορισμού τους.

Στη σύγχρονη Ελλάδα το τρένο έχει διεισδύσει στην καθημερινότητα των πολιτών, βελτιώνοντας τη ζωή τους και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όσων το επιλέγουν. Οι επιβάτες του τρένου συναρπάζονται τόσο με τη διαδρομή του ίδιου του ταξιδιού όσο και με την άνεση και την ταχύτητα με την οποία φτάνουν στον σταθμό προορισμού τους.

Η διαδρομή με το τρένο, ακολουθώντας τις ράγες που διασχίζουν την ελληνική επικράτεια, περνά μέσα από βουνά, σήραγγες και γέφυρες, προσφέρει απείρου κάλλους τοπία και αποζημιώνει με ανεπανάληπτες εικόνες και εμπειρίες τους σύγχρονους ταξιδιώτες, οι οποίοι ομολογουμένως δε θα τις βίωναν αν επέλεγαν οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο. Σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο να καλύπτει τις ανάγκες σας, σας κάνει να νιώθετε άνετα ενώ κάθεστε αναπαυτικά στα καθίσματα του βαγονιού.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε τη θέα, τα εξαιρετικά γεύματα που προσφέρει ή ένα ρόφημα και, παράλληλα, να χαρείτε τη μαγεία της διαδρομής, όπως επιλέγετε εσείς και όπως σας ταιριάζει. Περιπλανηθείτε στις ομορφιές των τοπίων, αφήστε το νου και το σώμα σας να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν στο φιλικό και ζεστό περιβάλλον των βαγονιών.

Γεμίστε τις μπαταρίες σας στη διάρκεια του ταξιδιού σας και προσθέστε στις αναμνήσεις σας μια συλλογή από εικόνες που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό σας και ξετυλίγονται γοργά σαν πίνακες τοπίων μπροστά στα μάτια σας.

Μυηθείτε στις μοναδικές εμπειρίες του ταξιδιού σας αφήνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες του τραίνου να κάνουν τη διαδρομή σας ξεχωριστή.

Ακόμη και πριν την έναρξη του ταξιδιού σας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει μεριμνήσει να διαμορφώσει στους χώρους των σταθμών και της αναμονής σας ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με ποιοτικές παροχές υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Με συνέπεια και εξαιρετικές προδιαγραφές ευρωπαϊκού επιπέδου, το τρένο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη μετακίνησή σας μέσα από πληθώρα άριστων υποδομών, που αντανακλούν τον επαγγελματισμό και την πολύχρονη εμπειρία που διακατέχει τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας για τις τουριστικές αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube