Τουρισμός & Πολιτισμός

Η διαδρομή με το τραίνο δεν είναι απλή μετακίνηση. Είναι ένα αξέχαστο ταξίδι σε σημεία σημαντικής εικαστικής και πολιτισμικής αξίας. Αντλώντας έμπνευση από αυτό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναδεικνύει στοιχεία πολιτισμού στις άμεσες επιχειρησιακές της δραστηριότητες, με δράσεις όπως το «Καθαρό Τραίνο», την οργάνωση και αξιοποίηση τουριστικών διαδρομών και τη συμμετοχή σε τοπικά και περιφερειακά πολιτιστικά δρώμενα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όμως, δεν περιορίζεται στις δραστηριότητες που αφορούν αμιγώς το τραίνο. Με ένα ανοιχτό κάλεσμα σε νέους καλλιτέχνες, δημιουργεί μια διαρκή εικονική γκαλερί φωτογραφικών και ζωγραφικών εκθεμάτων, καθώς και ένα φόρουμ ανάδειξης ταλαντούχων δημιουργών στο πεδίο της ποίησης, της λογοτεχνίας και της μουσικής μέσα από το arts@trainose.

Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τις πολιτιστικές δράσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και προβάλλει το ρόλο του τραίνου και μέσα από τη συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων που στοχεύουν στην προβολή της ιστορικής, πολιτιστικής και λαογραφικής ποικιλίας της χώρας μας:


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube