Οκτώβριος 2015: Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας

Εδώ και λίγα χρόνια, ένας νέος καλλιτεχνικός θεσμός έχει πλουτίσει την πολιτιστική ζωή της Λάρισας. Το πρωτότυπο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου ανοίγει τις πύλες του κάθε φθινόπωρο στο κέντρο της πόλης και με τις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις του δίνει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης έναν καλό λόγο να ξεχυθούν στους δρόμους. Να παρακολουθήσουν πολλά διαφορετικά είδη θεάτρου, να γίνουν μέρος του γιορτινού πλήθους και να απολαύσουν τα κάθε λογής happenings.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ στοχεύουν στην ανάπτυξη του διαλόγου και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων. Επίσης, φιλοδοξούν να μετατρέψουν το Φεστιβάλ σε ισχυρό διεθνή θεσμό που θα αναπτύξει δεσμούς συνεργασίας με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου. Η φετινή 4η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου στις πέντε ανοικτές θεατρικές σκηνές που θα στηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης. Θα περιλαμβάνει Θέατρο Δρόμου, Τσίρκο, Όπερα, Μουσικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Χορό και Μουσική. Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν ομάδες από άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έχουν απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντές να πλαισιώσουν τις ομάδες δράσεις στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους κεντρικούς πεζόδρομους της Λάρισας.

Στιγμές χαράς και γέλιου αλλά και στιγμές σκέψης και προσωπικού προβληματισμού κάνουν το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου μια σημαντική όσο και ξεχωριστή εμπειρία. Μπείτε στο τραίνο και ζήστε από κοντά τις καλλιτεχνικές βραδιές της Λάρισας, μιας πόλης που αγαπά τον πολιτισμό.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube