Οινογευστικό Happening στο Κατάκολο

Το τραινάκι του Κατάκολου, πολύ γνωστό στους διεθνείς επισκέπτες που καταφθάνουν στην περιοχή με κρουαζιερόπλοια, είναι ένας μοναδικός τρόπος να επισκεφθεί κανείς την Αρχαία Ολυμπία. Είναι μια πραγματική εκδρομή που κάνει αυτή τη σύντομη απόσταση των 45 λεπτών ξεχωριστή και γεμάτη προσμονή για τον ιστορικό προορισμό στον οποίο οδηγεί.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το τραινάκι φιλοξένησε ένα μοναδικό φεστιβάλ γευσιγνωσίας τοπικών οίνων. Οι διοργανωτές  της εκδήλωσης, τα γνωστά μέλη της Πελοποννησιακής οινοπαραγωγικής οικογένειας Κτήμα Σταυρόπουλου και Κτήμα Μερκούρη, εξέπληξαν ευχάριστα τους ταξιδιώτες του τραίνου με το οινογευστικό happening. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τους προσέφεραν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις οινικές ποικιλίες της περιοχής, να μάθουν για τις νέες και παλαιωμένες εσοδείες, να γευτούν εκλεκτά κρασιά και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους κατά το ελληνικό έθιμο, μετατρέποντας την -ούτως ή άλλως ενδιαφέρουσα- διαδρομή με το τραίνο σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι οινογνωσίας, χαράς και ευφορίας.

Με τη συμβολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των διοργανωτών οινοπαραγωγών, η επίσκεψη στην Ολυμπία με το τραίνο απέκτησε μια  ξεχωριστή, οινογευστική νότα!


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:30 - 22:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:30 - 13:30

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube