Μουσικό φεστιβάλ Άρδα, η καλοκαιρινή περιπέτεια

Κάθε Ιούλιο στις όχθες του ποταμού Άρδα, σ’ ένα ιδιαίτερα ειδυλλιακό τοπίο, διοργανώνεται το γνώριμο πια μουσικό φεστιβάλ. Ο χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε μια καταπράσινη έκταση κοντά στο χωριό Καστανιές και φιλοξενεί χιλιάδες νέους από κάθε γωνιά της χώρας. Εκεί οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εναλλακτικές διακοπές, να κατασκηνώσουν στη φύση, να χαρούν την καλή παρέα, να θαυμάσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να έρθουν σε επαφή με τη μουσική, την τέχνη και τον αθλητισμό.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται θεατρική σκηνή, περίπτερα ενημέρωσης, καφετέρια, υπαίθριοι χώροι εστίασης και φυσικά η κεντρική μουσική σκηνή. Οι εκδηλώσεις, σχεδιασμένες για όλα τα γούστα, έχουν θεατρικές παραστάσεις, αγώνες beach volley, ιππασία, moto cross, αγώνες 4×4 και, φυσικά, μοναδικές συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές.

Το φετινό πρόγραμμα θα διαρκέσει από 21 έως 26 Ιουλίου και περιλαμβάνει σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Gus G, Balkan Fanatik (Ουγγαρία), Milenita (Βουλγαρία), Popa Sapka (Ρουμανία) και οι δικοί μας Φωτεινή Βελεσιώτου,  Δήμητρα Γαλάνη, Πέγκυ Ζήνα, Παντελής Θαλασσινός, Ιmam Baildi, Λιζέτα Καλημέρη, Αρετή Κετιμέ, Βαγγέλης Κορακάκης, Στέλιος Λεγάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Demy, Βασίλης Σκουλάς,
Ζωή Τηγανούρια και Κώστας Χατζής.

Αν ονειρεύεστε μια καλοκαιρινή περιπέτεια κοντά στη φύση, κάντε τώρα την κράτησή σας, ετοιμάστε σκηνές κι εξοπλισμό και μπείτε τραίνο! Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη από τους γειτονικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς Ν. Βύσσας και Ορεστιάδας.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube