Προαστιακές Γραμμές Θεσσαλονίκης

Τα νέα εισιτήρια της  Προαστιακής Γραμμής Θεσσαλονίκης-Λάρισας έχουν ισχύ 1 ώρα πριν και 2 ώρες μετά την ώρα αναχώρησης του δρομολογίου του επιβάτη, όπως αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο (χωρίς να είναι απαραίτητη η προσέλευση των επιβατών στα εκδοτήρια).

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του εισιτηρίου, στα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., έως τις 23:59:59 της ημερομηνίας αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Με τα σύγχρονα ηλεκτρικά τρένα μεταφέρεται το επιβατικό μας κοινό μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λάρισας. Τα δρομολόγια  εξυπηρετούν αρκετές ενδιάμεσες σταθμεύσεις και δίνουν πρόσβαση στα πανέμορφα παράλια της Πιερίας συνδέοντας τα με το αστικά κέντρα της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης. Ο συνολικός χρόνος μετακίνησης μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρισας είναι  μιάμιση ώρα και η  δυνατότητα εξυπηρέτησης επιβατικού κοινού ανά συρμό είναι  μέχρι 500 άτομα.

Η Θεσσαλονίκη με το Λευκό Πύργο

 

 Οι όμορφες παραλίες της Πιερίας

Στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας υπάρχει η δυνατότητα μετεπιβίβασης στις τοπικές αμαξοστοιχίες με προορισμό το Βόλο. Στον Βόλο δίνεται η ευκαιρία για ημερήσιες εκδρομές με το Τρενάκι του Πηλίου, ενώ παράλληλα υπάρχει και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα νησιά των Σποράδων.

Γνωρίστε, με το τρένο,το μαγευτικό Πήλιο

Ορισμένα δρομολόγια της Προαστιακής Γραμμής Θεσσαλονίκης – Λάρισας φθάνουν μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο προσφέροντας τη δυνατότητα μετεπιβίβασης με προορισμό την Καλαμπάκα και επίσκεψης από εκεί των Μοναστηριών των Μετεώρων.  

Τα γραφικά Μετέωρα

 Γραμμή Θεσσαλονίκης – Φλώρινας 

Μέσα από ένα εκσυγχρονισμένο σιδηροδρομικό δίκτυο, η προαστιακή γραμμή Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες μας να φθάσουν από τη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα σε μιάμιση ώρα και στη Φλώρινα σε δυόμιση περίπου ώρες με ασφάλεια και οικονομία κάνοντας χρήση ειδικών προσφορών και καρτών πολλαπλών διαδρομών.

Οι εντυπωσιακοί καταρράκτες της Έδεσσας

Κατά τη διαδρομή, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τοπία μοναδικής ομορφιάς με κυρίαρχη εικόνα τους Καταρράκτες της Έδεσσας. Η άφιξη στη Φλώρινα μπορεί να συνδυαστεί με τοπικές εκδρομές στις Πρέσπες και στα Χιονοδρομικά Κέντρα της ευρύτερης περιοχής.

Η Φλώρινα

Κομβικός Σταθμός στην  Γραμμή Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας είναι το Πλατύ στο οποίο οι επιβάτες μας από τη Δυτική Μακεδονία μπορούν να μετεπιβιβαστούν στις αμαξοστοιχίες του άξονα και να κατευθυνθούν προς τη Νότια Ελλάδα, ενώ αντίστροφα οι ταξιδιώτες από την Νότια και Κεντρική Ελλάδα μπορούν μετεπιβιβαζόμενοι στο Πλατύ να επισκεφθούν προορισμούς της Δυτικής Μακεδονίας.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube