Κάρτες & Ειδικές Προσφορές

Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εφαρμόζει σημαντικές εκπτώσεις για ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Παρέχονται είτε κάρτες για ορισμένο αριθμό ταξιδιών (μετ’ επιστροφής) για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, είτε κάρτες με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και απεριόριστο αριθμό ταξιδιών.

Οι κάρτες ορισμένων ή απεριορίστων διαδρομών, ισχύουν για συγκεκριμένες διαδρομές του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

 • Για την διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Καλαμπάκα (Ισχύει για ταξίδια με απλές αμαξοστοιχίες)
 • Για την διαδρομή  Θεσσαλονίκη-Φλώρινα
 • Μηνιαίες κάρτες για την διαδρομή Λειανοκλάδι-Στυλίδα (€ 25 – εκπτωτική τιμή για φοιτητές € 18)
 • Μηνιαίες κάρτες για την διαδρομή Σοφάδες-Καλαμπάκα (€ 50 – εκπτωτική τιμή € 43). Εξαιρούνται τα τρένα 884-885
 • Μηνιαίες κάρτες για την διαδρομή Πύργος – Κατάκωλο – Ολυμπία

Κατάκωλο – Πύργος κοστίζει 15€

Πύργος – Ολυμπία κοστίζει 15€

Κατάκωλο – Ολυμπία κοστίζει 30€

 • Κάρτες κανονικής και εκπτωτικής τιμής για τις διαδρομές (ζωνικές) του  Προαστιακού Πάτρας.
 • Μηνιαίες κάρτες των  πόλεων Θήβας (Θήβα-Αθήνα-Θήβα) με κόστος 100€ και Λειβαδιάς (Λειβαδιά-Αθήνα-Λειβαδιά) με κόστος 130€. Οι κάρτες ισχύουν για τις απλές αμαξοστοιχίες και τη Β’ θέση. Εφόσον οι επιβάτες επιλέξουν για την μετακίνηση τους αμαξοστοιχίες με υποχρεωτική κράτηση θέσης απαιτείται η καταβολή συμπληρώματος ύψους 2€ ανά κράτηση θέσης.

Κάρτες Προαστιακών Γραμμών  Αθηνών

 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (ΧΑΛΚΙΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ). ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ  ΑΧΑΡΝΕΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ  ΑΧΑΡΝΕΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ (ΜΑΓΟΥΛΑ- ΚΟΡΩΠΙ). ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ.        
 • ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, με ισχύ στις διαδρομές

Αεροδρόμιο – Κορωπί – ΣΚΑ – (Άνω Λιόσια)* ,

Αεροδρόμιο – Κορωπί – Αθήνα – Πειραιάς,

Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο.

ΜΗΝΙΑΙΑ, 3ΜΗΝΙΑΙΑ, 6ΜΗΝΙΑΙΑ  και ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ     και

ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ – ΗΛ. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΡΟΛΕΪ, με κόστος  30€ (εκπτωτική τιμή 15€, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου εξαιρείται το Λεωφορείο-Express Αεροδρομίου) ή κόστος 49€ (εκπτωτική τιμή 25€, μετάβαση έως αεροδρόμιο).

*σε ισχύ από 24.02.2018


Ειδικές τιμές για τους κατοίκους των Περιφερειών Καρδίτσας και Τρικάλων

Παροχή ειδικών τιμών, στους  κατοίκους  των Περιφερειών Καρδίτσας και Τρικάλων, για μετακίνηση με τις αμαξοστοιχίες 884 και 885 (Αθήνα-Καλαμπάκα-Αθήνα), με την επίδειξη εκπτωτικής κάρτας. Η κάρτα εκδίδεται μόνο από τα φυσικά σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ισχύει για 1 έτος.

Για την έκδοση της κάρτας ο επιβάτης πρέπει να επιδείξει ένα από τα κάτωθι (επίσημο έντυπο):

 • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του αιτούντος, όπου  αναγράφεται ως τόπος γέννησης στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων
 • Λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης, σταθερής τηλεφωνίας στο όνομα του αιτούντος που αφορά  ακίνητο στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων
 • Βεβαίωση μόνιμης  κατοικίας του αιτούντος από Δήμο των Περιφερειακών Ενοτήτων  Καρδίτσας και Τρικάλων
 • Έγγραφο που να πιστοποιεί την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του αιτούντος στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας και Τρικάλων

Η δυνατότητα έκδοσης εκπτωτικής κάρτας παρέχεται και στα μέλη της οικογένειας του αιτούντος με την επίδειξη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.


Για ορισμένες από τις παραπάνω διαδρομές εκδίδονται είτε κάρτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είτε για ορισμένο αριθμό ταξιδιών (με επιστροφή).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κατά τόπους σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 

Β. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Με μειωμένο εισιτήριο μπορούν να ταξιδεύουν οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις ακόλουθες διαδρομές (για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης):

 •  Αθήνα – Θεσσαλονίκη,
 • Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη και
 • Αθήνα – Καλαμπάκα ( τρένα 884 και 885).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαθέτει στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων συνολικά 1.000 εισιτήρια στην Β’ θέση ανά μήνα, στην ειδική εκπτωτική τιμή των €15, με εξαίρεση των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες. Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ.

Οι εκπτωτικές τιμές είναι διαθέσιμες μέσω θυρίδων πώλησης (δηλαδή σιδηροδρομικούς σταθμούς και συγκεκριμένα, συνεργαζόμενα τουριστικά πρακτορεία).

Στα σημεία αυτά ελέγχονται απαραίτητα τα στοιχεία της κάρτας του αιτούντος σε συνδυασμό με την αστυνομική του ταυτότητα, και στη συνέχεια εκδίδεται το εκπτωτικό εισιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ηλεκτρονικού συστήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Τα ειδικά εκπτωτικά εισιτήρια αξίας €15 που χορηγούνται στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δεν ανταλλάσσονται και δεν ακυρώνονται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

 


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:30 - 22:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:30 - 13:30

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube