Διεθνείς Σιδηροδρομικές Προσφορές

Προς το παρόν και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης δεν πραγματοποιούνται τα  διεθνή  δρομολόγια.

Οι διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές απευθύνονται στους λάτρεις του σιδηροδρόμου που επιθυμούν να ταξιδεύσουν σιδηροδρομικά σε μία ή και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με ευελιξία στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση του ταξιδιού, σε προνομιακές τιμές, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τις διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές Eurail, Interrail,  Balkan Flexipass και CityStar.

Οι κάτοχοι διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς  ταξιδεύουν με τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καταβάλλοντας τα προβλεπόμενα συμπληρώματα αμαξοστοιχίας IC ή άλλα προβλεπόμενα πρόσθετα τέλη και συμπληρώματα. Εξαιρούνται οι κάτοχοι τίτλων μεταφοράς Eurail και Interrail, οι οποίοι απαλλάσσονται από τα συμπληρώματα αυτά.

Οι κάτοχοι των παραπάνω διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους  με τα πλοία της Attica Group. Λεπτομέρειες, σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων, την εξασφάλιση θέσεων,  τους όρους και τις προϋποθέσεις ταξιδίου με τα πλοία των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, παρέχονται στις ιστοσελίδες των εταιρειών:

Eurail – Interrail

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την Ευρώπη

Οι τίτλοι μεταφοράς Eurail μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά και μόνο από μη Ευρωπαίους κατοίκους ή πολίτες,  ενώ οι τίτλοι μεταφοράς Interrail απευθύνονται  σε Ευρωπαίους πολίτες καθώς και σε μη Ευρωπαίους πολίτες που κατοικούν στην Ευρώπη.

Οι κάτοχοι των καρτών Eurail και Interrail εκτός των εκπτώσεων που απολαμβάνουν στο ταξίδι τους με τον σιδηρόδρομο, έχουν προνομιακές τιμές σε ferries, πλοία, κάρτες πόλης, μουσεία , ξενοδοχεία και πολλά ακόμα, στις χώρες που επισκέπτονται.

Η έκδοση καρτών Eurail & Interail είναι  δυνατή από το εκδοτήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών.

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες https:www.eurailgroup.org και https://www.interrail.eu για να ενημερωθείτε έγκαιρα για τις ισχύουσες προσφορές.


     Σιδηροδρομικά ταξίδια στη Νοτιανατολική Ευρώπη

Ανακαλύψτε τις φυσικές ομορφιές, την σπουδαία αρχιτεκτονική παράδοση και την πλούσια ιστορία της Νοτιανατολικής Ευρώπης ταξιδεύοντας με το τραίνο.

Προσφορά Balkan Flexipass

Με τις κάρτες Balkan Flexipass μπορείτε να ταξιδέψετε απεριόριστα*  με τον σιδηρόδρομο, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στην 1η και 2η θέση, σε χώρες όπως:

Βουλγαρία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο BDZ Passengers : http://www.bdz.bg

Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Σιδηροδρομικό Δίκτυο MZ-T: https://mzt.mk

Ρουμανία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο Regio Calatori: https://www.regiocalatori.ro/

Σερβία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο SV: https://www.srbvoz.rs/

Μαυροβούνιο, Σιδηροδρομικό Δίκτυο ZPCG : http://www.zpcg.me/

Σερβική Οντότητα της Βοσνίας, Σιδηροδρομικό Δίκτυο ZRS : https://www.zrs-rs.com/

Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Σιδηροδρομικό Δίκτυο ZFBH: https://www.zfbh.ba

Τουρκία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο TCDD: https://www.tcddtasimacilik.gov.tr

Εκτός των προνομιακών τιμών στο ταξίδι, οι κάτοχοι των καρτών Balkan Flexipass απολαμβάνουν  επιπλέον προσφορές σε μουσεία, ξενοδοχεία και πολλά ακόμα στις χώρες που θα επισκεφτούν.

*Οι κάτοχοι των καρτών Balkan Flexipass καταβάλλουν, όπου απαιτείται, συμπλήρωμα  κράτησης θέσης σε αμαξοστοιχίες ποιότητας καθώς και για την χρήση υπηρεσιών κατάκλισης (κλίνες σε κλινάμαξες / WL και κλινοθέσια / Ac ή Bc). Όλα τα απαιτούμενα συμπληρώματα καταβάλλονται επί  τόπου.
Προσφορά City Star

Παρέχει τη δυνατότητα ταξιδιού μετ΄επανόδου στη Βουλγαρία, μια σύγχρονη χώρα με πλούσια ιστορία, πραγματικά προσιτές τιμές.

Ισχύει για ομαδικά εισιτήρια, με ελάχιστο αριθμό επιβατών 1 ενήλικας και 1 παιδί και μέγιστο 5 ενήλικες και 1 παιδί.

 Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις σε φοιτητές – κατόχους της κάρτας ISIC.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή αντιτίμου εισιτηρίων, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί μερικώς καθώς και δεν είναι δυνατή η αλλαγή κατηγορίας θέσης από ορισμένα μέλη της ομάδας.


Αναλυτικές πληροφορίες για τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:  www.trainose.gr/επιβατικό-έργο/διεθνή-δρομολόγια/διεθνείς-σιδηροδρομικές γραμμές.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube