Διεθνή δρομολόγια

Προς το παρόν και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης δεν πραγματοποιούνται διεθνή δρομολόγια.

Η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας μας με την υπόλοιπη Ευρώπη έχει μια πολύχρονη ιστορία, και μετά από μια σύντομη διακοπή, από τον Μάιο του 2014 είναι και πάλι γεγονός.

Τα δρομολόγια των ιστορικών αμαξοστοιχιών Acropolis, HellasExpress και Attica που έφθαναν στη δεκαετία του ’90 μέχρι το Μόναχο, αντικαταστάθηκαν σήμερα με μικρότερα, πιο ευέλικτα με προορισμούς τη Σόφια και το Βουκουρέστι, τα Σκόπια και το Βελιγράδι ενώ εξασφαλίζονται και ανταποκρίσεις και προς τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Έτσι  η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπήκε και πάλι «σε διεθνή τροχιά» με προορισμούς στα Βαλκάνια και με ανταποκρίσεις και με  την υπόλοιπη Ευρώπη  με καθημερινά τρένα, και πολλές προσφορές.

Το ταξιδιωτικό κοινό υποδέχθηκε με ικανοποίηση το νέο αυτό εγχείρημα που αναμένεται να έχει ιδιαίτερη απήχηση τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες!

Ενημερωθείτε για δρομολόγια και τιμές στις Διεθνείς Σιδηροδρομικές Γραμμές

Με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με γνώμονα την καλύτερη μετακίνηση των επιβατών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας ταξιδεύει προς διεθνείς προορισμούς υιοθετώντας συνδυασμένες μεταφορές με πλοία της εταιρίας ATTICA GROUP (SuperFast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways).

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που παρέχονται στις Διεθνείς Σιδηροδρομικές Προσφορές


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube