Δεκέμβριος 2014, Ιανουάριος 2015 – ο Μύλος των Ξωτικών

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, για να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε έναν τόπο μαγικό, στην πόλη των Τρικάλων και στον παλιό Μύλο Ματσόπουλου ζωντανεύει μέσα από ¨δαιδαλώδεις¨ διαδρομές, γέφυρες και νησάκια, με εντυπωσιακό τρόπο, η Μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» φέτος ανοίγει τις πύλες του στις 28 Νοεμβρίου 2014 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2015.

Για φέτος προγραμματίζουμε 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Και μην ξεχνάτε όλα ΔΩΡΕΑΝ!

Οι επισκέπτες μας μπορούν να συναντήσουν τον Άη Βασίλη σε ένα μαγευτικό νησί, τον Μάγο των Χριστουγέννων, την Νεράιδα στο πιο παραμυθένιο δεντρόσπιτο και να εξερευνήσουν το μαγεμένο δάσος, το ταχυδρομείο, το κάστρο των ιπποτών της Playmobil, το πρωτότυπο εργαστήρι ξύλινου ποδηλάτου, το εργαστήρι ζωγραφικής προσώπου με πραγματική σοκολάτα, το αγαπημένο σε όλους εργαστήρι facepainting, τον Φούρνο του Διαλεχτου΄, το εργαστήρι αναρρίχησης, το 3DSpot κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας μας www.milosxotikon.gr

Ο Δήμος Τρικκαίων και οι εκατοντάδες δημότες εθελοντές ανοίγουν την αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες.

Σας περιμένουμε στην γλυκιά, φιλόξενη και ανθρώπινη πόλη των Τρικάλων.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 08:00 - 20:00)

213 012 1010

Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα ETR Τρένα καθημερινά 08:00 - 20:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube