Προαστιακές Γραμμές Αθήνας

Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

Άμεση προτεραιότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι να αλλάξει τα δεδομένα στις μεταφορές όχι μόνο στην Αττική αλλά και στις γειτονικές περιοχές. Η επίτευξη αυτού του στόχου έχει ξεκινήσει με τη λειτουργία και τη συνεχή επέκταση του Προαστιακού. Η έναρξη της λειτουργίας του συνέπεσε με την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και η πρώτη γραμμή που δόθηκε στην κυκλοφορία εξυπηρέτησε τις μετακινήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σχεδιασμένος να συντομεύει το χρόνο διαδρομής προς συγκεκριμένους προορισμούς, ανεξάρτητα από την κυκλοφοριακή κίνηση, ο Προαστιακός, αποσκοπεί να ωφελήσει στο μέγιστο τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές.

Η επιλογή του Προαστιακού ως μέσω μεταφοράς βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σας, εφόσον απολαμβάνετε το συνδυασμό της ταχείας και αξιόπιστης μετακίνησής σας με την άνεση του ταξιδιού, και ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση εκπομπών καυσαερίων.

 

Από τις 31/3/2014, ενεργοποιείται η προαστιακή γραμμή Αθήνα-Α. Λιόσια με 10 δρομολόγια ανά κατεύθυνση σε πρώτη φάση, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Εφεξής, οι επιβάτες της γραμμής του Προαστιακού Κιάτο-Αεροδρόμιο (και ενδιάμεσους σταθμούς) δύναται να εξυπηρετούνται και από την γραμμή Αθήνα-Α. Λιόσια-Αθήνα με μετεπιβίβαση στο ΣΣ. Α. Λιόσια. Συμβουλευτείτε τον πίνακα δρομολογίων Αθήνα-Α. Λιόσια-Αθήνα.

Η γραμμή Πειραιάς-Χαλκίδα-Πειραιάς εξακολουθεί να εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια ως έχουν. Συμβουλευτείτε τον πίνακα δρομολογίων Χαλκίδας.

 

Copyright 2011 ΤραινΟΣΕ
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου