Συνδυασμένες Μεταφορές

Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

Με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με γνώμονα την ομαλότερη και καλύτερη μετακίνηση των καταναλωτών της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σας ταξιδεύει προς διεθνείς προορισμούς υιοθετώντας συνδυασμένες μεταφορές με πλοία της εταιρίας ATTICA GROUP - SuperFast Ferries & Blue Star Ferries.

  

SUPERFAST FERRIES – ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Η Attica Group είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων (UIC), του Κοινού Διεθνούς Τιμολογίου για τη Σιδηροδρομική Μεταφορά Επιβατών (TCV) και της Διεθνούς Επιτροπής Σιδηροδρομικών Μεταφορών (CIT) για τη θαλάσσια μεταφορά σιδηροδρομικών επιβατών (δηλαδή επιβατών κατόχων διεθνών τίτλων σιδηροδρομικής μεταφοράς) μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας και Ιταλίας – Ελλάδας (από/προς τα λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας, της Κέρκυρας του Μπάρι και της Ανκόνας,) υπό το νομικό καθεστώς της διεθνούς σιδηροδρομικής μεταφοράς της Διακρατικής Σύμβασης COTIF και ειδικότερα των ενιαίων νομικών κανόνων για τη μεταφορά επιβατών (CIV).

Συμμετέχει ως πλήρες μέλος στις ακόλουθες σιδηροδρομικές προσφορές (τιμολογιακά προϊόντα): InterRail, Eurail, RIT, Rail Plus, Balkan Flexipass, Greek Flexipass, Greek Flexipass (Rail N' Fly).

 Οι κάτοχοι των εισιτηρίων Inter Rail, Eurail ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries δωρεάν, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη, διαφορές αναβάθμισης θέσεως και επιπλέον χρέωση για την Υψηλή Περίοδο (Ιούλιος και Αύγουστος) και για τη  Μεσαία Περίοδο (Ιούνιος και Σεπτέμβριος).

 

 Οι κάτοχοι των εισιτηρίων EurailI “Greece” pass. Eurail “Italy” pass, InterRail “Greece” pass, InterRail “Italy” Pass, ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries με έκπτωση 30% στις τιμές καταλόγου, πληρώνοντας μόνο λιμενικά τέλη και διαφορές αναβάθμισης θέσεως.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων RIT, Rail Plus, Balkan Flexipass, Greek Flexipass, Greek Flexipass (Rail N' Fly), Vergina Flexipass και DB Autozug, ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries πληρώνοντας τη θαλάσσια διαδρομή με μειωμένες τιμές καταλόγου καθώς επίσης λιμενικά τέλη και διαφορές αναβάθμισης θέσεως.

Οι αλλαγές θέσης (upgrades) πραγματοποιούνται στα Κεντρικά Πρακτορεία ή στο Λογιστήριο του πλοίου, μετά την επιβίβαση (φυσικά υπό την προϋπόθεση ύπαρξης διαθεσιμότητας).

 

* Στα πλοία SUPERFAST I και SUPERFAST II δεν υπάρχουν κοιτώνες.

Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς στους σταθμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΟΣΕ, στα γραφεία ταξιδίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΟΣΕ και στα συμβεβλημένα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΟΣΕ πρακτορεία. Επίσης, ο τηλεφωνικός αριθμός 1110 ή η ηλεκτρονική διεύθυνση www.trainose.gr παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πελατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΟΣΕ. Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της χώρας αφετηρίας του σιδηροδρομικού ταξιδιού σας ή μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.trainose.gr .

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα λιμενικά γραφεία της SUPERFAST FERRIES στα παρακάτω e-mails: Πάτρα (δρομολόγιο Ανκόνα): info.patrasport.ancona@superfast.com Πάτρα (δρομολόγιο Μπάρι): info.patrasport.bari@superfast.com Ανκόνα: info.anconaport@superfast.com Μπάρι: info.bariport@superfast.com , Ηγουμενίτσα: info.igoumenitsaport@superfast.com , info.igoumenitsaport@bluestarferries.com Κέρκυρα: info.corfuport@superfast.com

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 210 8919130 ή να στείλετε e-mail στο helpdesk@attica-group.com .

ΝΕΟ: οι κάτοχοι εισιτηρίων EURAIL και INTERRAIL μπορούν να κάνουν κράτηση ONLINE στο www.superfast.com (για τις γραμμές Αδριατικής).

ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ της BLUE STAR FERRIES και της SUPERFAST FERRIES

Η Attica Group (Blue Star Ferries & Superfast Ferries) είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σιδηροδρόμων (UIC) για τη θαλάσσια μεταφορά σιδηροδρομικών επιβατών. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων EURAIL, INTERRAIL, καθώς και RIT, RAIL PLUS,  BALKAN FLEXIPASS, GREEK FLEXIPASS, GREEK FLEXIPASS RAIL N’ FLY και VERGINA FLEXIPASS, μπορούν να ταξιδέψουν σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού της BLUE STAR FERRIES και SUPERFAST FERRIES, με έκπτωση 30% στις τιμές καταλόγου, αρκεί να έχουν ήδη ταξιδέψει στην Αδριατική με τα πλοία της Superfast Ferries*. Αναβάθμιση θέσης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα Κεντρικά Πρακτορεία είτε στο Λογιστήριο του πλοίου. Για να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω σιδηροδρομικά εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με οποιοδήποτε σιδηροδρομικό σταθμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΟΣΕ, ή τοπικό πρακτορείο που συνεργάζεται με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ/ΟΣΕ. Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε να προμηθευτείτε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από οποιοδήποτε σιδηροδρομικό σταθμό ή εξουσιοδοτημένο πρακτορείο στην Ευρώπη.
* Ο κανόνας ισχύει μόνο για κατόχους EURAIL και INTERRAIL.

Μέλη FIP ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPERFAST FERRIES

H Attica Group (Superfast Ferries & Blue Star Ferries) είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης FIP, για την αμοιβαία ανταλλαγή ευκολιών σιδηροδρομικής μεταφοράς όλων των κατηγοριών δικαιούχων των ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών επιχειρήσεων και των εταιρειών σιδηροδρομικής υποδομής (εν ενεργεία προσωπικό και μέλη οικογενείας αυτών, συνταξιούχοι και μέλη οικογενείας αυτών). Όλοι οι δικαιούχοι ευκολιών μεταφοράς FIP δικαιούνται να ταξιδεύουν μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας-Ελλάδας, με τα πλοία της “Superfast Ferries” μόνον με το 50% της προβλεπόμενης τιμής ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης, επιβαρυνόμενοι μόνον με τα λιμενικά τέλη. Ειδικά για τους κατόχους των Διεθνών Καρτών Ελεύθερης Κυκλοφορίας FIP «Carte Internationale de libre circulation” και των υπηρεσιακών εισιτηρίων FIP «voyage de service» προβλέπεται δωρεάν μεταφορά, με πληρωμή μόνον των λιμενικών τελών και της διαφοράς για την αλλαγή κατηγορίας θέσεων.

Οι κάτοχοι Διεθνούς Κάρτας Ελεύθερης Κυκλοφορίας (personal card) και τα μέλη οικογενείας τους ταξιδεύουν δωρεάν σε 2κλινη εξωτερική καμπίνα με ντους και WC, ενώ οι  κάτοχοι Διεθνούς Κάρτας Ελεύθερης Κυκλοφορίας (anonymous card) και τα μέλη οικογενείας τους ταξιδεύουν δωρεάν σε 2κλινη εσωτερική καμπίνα με ντους και WC. Απαραίτητη προϋπόθεση για δωρεάν μεταφορά είναι η συμπλήρωση ενός “FIP Reservation Request Form”  το οποίο μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι στέλνοντας e-mail στα: ancona.capacity@superfast.com και bari.capacity@superfast.com

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε στο 210-8919130.

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ BLUE STAR FERRIES / SUPERFAST FERRIES Οι δικαιούχοι ευκολιών FIP (μόνον το εν ενεργεία προσωπικό και τα μέλη οικογενείας αυτού) μπορούν να ταξιδεύουν επίσης στα δρομολόγια εσωτερικού της Blue Star Ferries και Superfast Ferries καθ’όλη τη διάρκεια του έτους (εκτός από τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο) με έκπτωση 50% επί των τιμών του ναυλολογίου, ανεξαρτήτως κατηγορίας καμπίνας/θέσης, χωρίς άλλη επιβάρυνση.

Η παραπάνω έκπτωση δεν ισχύει για τους συνταξιούχους και τα μέλη οικογένειας αυτών. Οι δικαιούχοι της 1ης σιδηροδρομικής θέσης ταξιδεύουν με έκπτωση 50% σε Αεροπορικού Τύπου Καθίσματα, ενώ οι δικαιούχοι 2ης σιδηροδρομικής θέσης στην Οικονομική Θέση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των πλοίων, επίσης με έκπτωση 50%. Αναβάθμιση θέσης σε καμπίνα οποιασδήποτε κατηγορίας είναι δυνατή με έκπτωση 25% επί της διαφοράς μεταξύ των τιμών της δικαιούμενης και της αιτούμενης θέσης και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα Κεντρικά Πρακτορεία των Blue Star Ferries/Superfast Ferries, είτε στο Λογιστήριο του πλοίου, υπό την προϋπόθεση ύπαρξης διαθεσιμότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε στο 18130 ή στο 210-8919800.

 

 

Copyright 2011 ΤραινΟΣΕ
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου