Φόρμα μεταφοράς ΑΜΕΑ

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενθαρρύνουμε την επικοινωνία των πελατών μας με την εταιρεία, αφού προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Συμπληρώνοντας τη φόρμα αυτή μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, αλλά και να προωθούμε τις παρατηρήσεις σας σε άλλες εταιρείες, όταν αφορούν θέματα αρμοδιότητάς τους (θέματα σταθμών, τρένων, καθαριότητας, συντήρησης, φύλαξης, υποδομών, κλπ).

Περιγραφή μεταφοράς ΑΜΕΑ

* Ημερομηνία και ώρα μεταφοράς

* Σταθμός επιβίβασης

* Σταθμός αποβίβασης

* Δρομολόγιο

* Παρατηρήσεις

Στοιχεία επικοινωνίας

* Όνομα

* Επώνυμο

* email

Διεύθυνση

Πόλη

Περιοχή

Νομός

ΤΚ

Χώρα

* Τηλέφωνο (κινητό)

* Τηλέφωνο (σταθερό)

Fax

* Τρόπος επικοινωνίας Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΤηλεφωνικά

Επισύναψη αρχείου Οι επιτρεπτοί τύποι αρχείων είναι doc, docx, xls, xlsx, pdf, png, jpg, jpeg, gif. Το μέγιστο μέγεθος αρχείων είναι 5MB.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

  1. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. δεν κοινοποιεί τα στοιχεία σας σε τρίτους, αλλά μπορεί να τα διαβιβάσει σε κάποια από τις εταιρείες του ομίλου ΟΣΕ, αν το παράπονό σας δεν αφορά τις δικές της αρμοδιότητες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. καταχωρεί τα στοιχεία σας σε βάση δεδομένων που διατηρεί, προκειμένου να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και επεξεργάζεται τα στοιχεία σας αποκλειστικά για την εξαγωγή δεικτών ποιότητας.
  2. Το ανθρώπινο δυναμικό μας δεν υποχρεούται να σας αναφέρει τα προσωπικά του στοιχεία. Υποχρεούται όμως να σας γνωστοποιήσει τον αριθμό μητρώου του εφόσον το ζητήσετε, τον οποίο μπορείτε να συμπεριλάβετε στην αναφορά σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το κείμενο που φαίνεται παρακάτω
captcha


Αποδέχομαι την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:00 - 23:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:30 - 13:30

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube