Προαστιακές Γραμμές Αθήνας

Οι Προαστιακές Γραμμές Αθήνας συνδέουν σιδηροδρομικά την Αττική αλλά και την ευρύτερη περιοχή συμπεριλαμβανομένων σημαντικών πόλεων, με το κέντρο της πρωτεύουσας και το λιμάνι του Πειραιά δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες καθημερινά  για, οικονομική, γρήγορη και αξιόπιστη μετακίνηση από και προς τον τόπο εργασίας τους.

Παράλληλα, οι Προαστιακές Γραμμές Αθήνας προσφέρουν πρόσβαση σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και κοντινούς τουριστικούς προορισμούς, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της πρωτεύουσας για σύντομες αποδράσεις και εκδρομές. 

Προαστιακή Γραμμή Αεροδρόμιο-Κιάτο

Η γραμμή συνδέει το Αεροδρόμιο και το Κιάτο με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά. Η έναρξη της λειτουργίας ορισμένων τμημάτων της γραμμής συνέπεσε με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και η πρώτη γραμμή που δόθηκε στην κυκλοφορία εξυπηρέτησε τις μετακινήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι επιβάτες της γραμμής Κιάτο-Αεροδρόμιο (και των ενδιάμεσων σταθμών) εξυπηρετούνται από την γραμμή Αθήνα-Άνω Λιόσια-Αθήνα με μετεπιβίβαση στο Σταθμό των Άνω Λιοσίων, προκειμένου να φτάσουν στο κέντρο της πόλης ή στο λιμάνι του Πειραιά.

Μέσω του ΣΚΑ, οι επιβάτες έχουν άμεση πρόσβαση στα δρομολόγια του κεντρικού Σιδηροδρομικού άξονα, αλλά και στις αμαξοστοιχίες που εξυπηρετούν την προαστιακή γραμμή της Χαλκίδας.

Τέλος, μέσω του Κιάτου, με μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην Πάτρα.

Προαστιακή Γραμμή Πειραιάς-Χαλκίδα

Η γραμμή συνδέει σιδηροδρομικά τη Χαλκίδα και την Οινόη, με πολλές ενδιάμεσες σταθμεύσεις, με την Αθήνα και τον Πειραιά.

Τα δρομολόγια εκτελούνται με σύγχρονους συρμούς και υψηλή συχνότητα, ειδικά τις εργάσιμες ημέρες, προσφέροντας οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις μετακίνησης στους επιβάτες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:00 - 23:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:00 - 13:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube