Τηλεφωνική Προκράτηση Εισιτηρίων

Μέσω 14511

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της, προσφέρει ξανά στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα τηλεφωνικής προκράτησης θέσεων μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (τηλ. αριθμός 14511).

Στους  επιβάτες μας (οι οποίοι δηλώνουν τηλεφωνικά το όνομά τους και τον αριθμό της ταυτότητάς τους)  δίδεται από το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών ειδικός κωδικός αριθμός προκράτησης.

Με τον ειδικό αυτό κωδικό αριθμό και την ταυτότητά του, ο επιβάτης μπορεί να αγοράσει το εισιτήριό του,  το πολύ 72  ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας από το σταθμό αφετηρίας του ταξιδίου του, από τα  σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα οποία διαθέτουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων της εταιρίας.

Ο ανώτατος αριθμός θέσεων, για τις οποίες είναι δυνατό να γίνει προκράτηση με έναν αριθμό ταυτότητας και ένα όνομα είναι 6 άτομα για το σύνολο της διαδρομής, για την οποία γίνεται προκράτηση (ακόμη και αν στη διάρκεια της διαδρομής αυτής απαιτείται αλλαγή αμαξοστοιχίας και αναμεταβίβαση του επιβάτη).

Οι θέσεις προσφοράς, οι οποίες ανακοινώνονται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν είναι δυνατό να χορηγηθούν με τη διαδικασία της τηλεφωνικής προκράτησης.

Ακυρώσεις τηλεφωνικών προκρατήσεων είναι δυνατές μέχρι 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας από το σταθμό αφετηρίας του επιβάτη.

Οι επιβάτες δικαιούχοι οποιασδήποτε έκπτωσης, θα πρέπει να προσκομίσουν για την έκδοση εισιτηρίου τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ταυτότητα πολυτέκνου κλπ.). Τα δικαιολογητικά αυτά πρέπει επίσης να επιδεικνύονται και κατά το έλεγχο στις αμαξοστοιχίες.

Πάγια επιδίωξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η παροχή συνεχώς καλύτερων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών στο επιβατικό της κοινό και η νέα αυτή υπηρεσία εντάσσεται σε αυτήν τη συνολικότερη στρατηγική της.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:00 - 23:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:00 - 13:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube