Κάρτες & Ειδικές Προσφορές

Α. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Παρέχουν στον κάτοχό τους ΕΚΠΤΩΣΗ 22%-50% ΓΙΑ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Επιλέξτε είτε εισιτήρια συνδρομής για ορισμένο αριθμό ταξιδιών, (τα εισιτήρια αυτά ισχύουν ένα μήνα και οι εκπτώσεις που χορηγούνται, κατά περίπτωση, είναι ανάλογες του αριθμού των ταξιδιών που επιλέγονται), είτε εισιτήρια συνδρομής απεριόριστου αριθμού ταξιδιών (τα εισιτήρια αυτά ισχύουν, για 6, 15 & 30 ημέρες, και οι εκπτώσεις που χορηγούνται, κατά περίπτωση, είναι ανάλογες της διάρκειας ισχύος που επιλέγεται).

Εισιτήρια συνδρομής ισχύουν και για τις Προαστιακές διαδρομές μεταξύ Αθήνας-Χαλκίδας και Θεσσαλονίκης-Λάρισας.

Ειδικότερα για τη γραμμή της Χαλκίδας ισχύουν επιπλέον εισιτήρια συνδρομής απεριορίστου αριθμού ταξιδιών 6μηνης και ετήσιας διάρκειας.

 

Β. ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΕΩΝ

α) ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΥ

Η ετήσια κάρτα της πόλης του Βόλου κοστίζει 30 €, και 15 € για φοιτητές, και εξασφαλίζει έκπτωση 30% στις τιμές σιδηροδρομικού ταξιδιού μετ’ επανόδου στη 2η θέση στη διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα.

Στους φοιτητές η κάρτα εκδίδεται επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας έκδοσης των ΑΕΙ/ΤΕΙ του Βόλου ή της Αθήνας

Με την κάρτα αυτή η τιμή σιδηροδρομικού ταξιδιού μετ’ επανόδου στη διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα διαμορφώνεται σε 40 €.

Αντίστοιχα για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ η τιμή σιδηροδρομικού ταξιδιού μετ’ επανόδου στη διαδρομή Αθήνα – Βόλος – Αθήνα διαμορφώνεται σε 20 €.

Παράλληλα ο κάτοχος της κάρτας έχει τη δυνατότητα να μετακινείται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών στο κομμάτι Πειραιά – Μαγούλα – Κορωπί , σε χρονικό περιθώριο μέχρι 24 ώρες από την άφιξη στην Αθήνα και αντίστοιχα μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση από Αθήνα προς Βόλο.

Στους κατόχους της κάρτας παρέχεται δωρεάν γεύμα στη διαδρομή Λάρισα-Αθήνα και Αθήνα-Λάρισα για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 19/10/2014.

Η έκδοση των καρτών γίνεται μόνο από τα σημεία πώλησης του Βόλου, ενώ τα εισιτήρια για το ταξίδι με το τραίνο εκδίδονται :

  • Από το Σταθμό του Βόλου και το Γραφείο Πόλης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Βόλο,
  • Από το Σταθμό της Αθήνας και του ΣΚΑ.

β) ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΗΣ ΘΗΒΑΣ

Η μηνιαία κάρτα απεριορίστου αριθμού σιδηροδρομικών ταξιδιών στη διαδρομή Αθήνα – Θήβα – Αθήνα κοστίζει 100 €. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους της να μετακινούνται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών μέσα στον αστικό ιστό της Αθήνας (Πειραιά – Μαγούλα – Κορωπί). Η κάρτα ισχύει για την 2η θέση.

γ) ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Η μηνιαία κάρτα απεριορίστου αριθμού σιδηροδρομικών ταξιδιών στη διαδρομή Αθήνα – Λιβαδειά – Αθήνα κοστίζει 130 €. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους της να μετακινούνται ελεύθερα με τον Προαστιακό Αθηνών μέσα στον αστικό ιστό της Αθήνας (Πειραιά – Μαγούλα – Κορωπί). Η κάρτα ισχύει για τη 2η θέση.

 

Γ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

α) Για τις διαδρομές στην Ελλάδα, στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρέχονται οι εκπτώσεις ως εξής ( με εξαίρεση ορισμένες διαδρομές π.χ τουριστικές διαδρομές κ.λ.π που κοινοποιούνται στο επιβατικό κοινό ανάλογα με την ισχύουσα έγκριση της Διοίκησης ):

Δωρεάν: Παιδιά μέχρι 4 ετών

Έκπτωση 50%: Παιδιά 4 – 12 ετών, μαθητές (από τον τόπο κατοικίας στην έδρα του σχολείου ή
αντίστροφα), πολύτεκνοι, Ανάπηροι Πολέμου και συνοδοί τους, Άτομα με Αναπηρίες (ΑΜΕΑ)

Έκπτωση 50%: Παιδιά 4- 14 ετών, μαθητές- ΜΟΝΟ για τη διαδρομή Άνω Λεχώνια- Μηλιές- Άνω Λεχώνια

Έκπτωση 25%: Φοιτητές – Σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ

Έκπτωση 20%: Εισιτήρια με επιστροφή.

Εισιτήρια για ομάδες άνω των 6 ατόμων: Για οργανωμένες εκδρομές Συλλόγων, Γυμνασίων,
Λυκείων, κ.α., σε όλη την Ελλάδα με τρένο, προσφέρονται εκπτώσεις από 30% – 50%.

β) Έκπτωση 25%: Στους νέους κάτω των 26 και σε άτομα πάνω από 65 ετών στις τιμές
εισιτηρίων.

Όλες οι παραπάνω εκπτώσεις εφαρμόζονται διαδοχικά μέχρι συνολικού ποσού έκπτωσης ύψους 40% στην πλήρη τιμή του εισιτηρίου (με εξαίρεση ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, π.χ παιδικό οικογενειακό 3 ατόμων και άνω, παιδικό πολυτέκνων κ.λ.π)

 

Δ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Με μειωμένο εισιτήριο μπορούν να ταξιδεύουν οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στο σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών Αλεξανδρούπολης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαθέτει στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων συνολικά 3.000 εισιτηρίων στην Β’ θέση ανά μήνα, στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12 €, για τη μετακίνησή τους σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, καθώς και στην γραμμή Αθήνα-Καλαμπάκα με τους όρους που γίνεται μέχρι σήμερα η διαχείριση των εκπτωτικών προσφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (εξαίρεση δηλαδή των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες σε ορισμένες αμαξοστοιχίες). Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ.

Οι εκπτωτικές  τιμές καλύπτουν όλο το φάσμα των αμαξοστοιχιών, για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης στις παραπάνω γραμμές και  είναι διαθέσιμες μέχρι 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου οι συγκεκριμένες θέσεις διατίθενται στο επιβατικό κοινό στην κανονική τους κατά περίπτωση τιμή.

Οι  εκπτωτικές τιμές είναι διαθέσιμες μέσω θυρίδων πώλησης (δηλαδή σιδηροδρομικούς σταθμούς και τουριστικά πρακτορεία όπου υπάρχει μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων). Στα σημεία αυτά ελέγχονται απαραίτητα τα στοιχεία της κάρτας του αιτούντος σε συνδυασμό με την αστυνομική του ταυτότητα, και στη συνέχεια εκδίδεται το εκπτωτικό εισιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ηλεκτρονικού συστήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Τα ειδικά εκπτωτικά εισιτήρια αξίας 12 € που χορηγούνται στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δεν ανταλλάσσονται και δεν ακυρώνονται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. (Συμβουλευτείτε τους όρους μεταφοράς )

 

Ε. ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ISIC

Με μειωμένο εισιτήριο μπορούν να ταξιδεύουν οι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Κάρτας ISIC στο σιδηροδρομικό άξονα Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. διαθέτει στους κατόχους της Διεθνούς Φοιτητικής Κάρτας ISIC συνολικά 200 εισιτήρια στην Β’ θέση ανά μήνα, στην ειδική εκπτωτική τιμή των 12,00 €, για τη μετακίνησή τους σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με τους όρους που γίνεται μέχρι σήμερα η διαχείριση των υπόλοιπων διαδικτυακών εκπτωτικών προσφορών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (εξαίρεση δηλαδή των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες σε ορισμένες αμαξοστοιχίες). Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ.

Οι εκπτωτικές τιμές καλύπτουν αμαξοστοιχίες, για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης στην παραπάνω γραμμή και είναι διαθέσιμες μέχρι 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου οι συγκεκριμένες θέσεις διατίθενται στο επιβατικό κοινό στην κανονική τους κατά περίπτωση τιμή.

Οι  εκπτωτικές τιμές είναι διαθέσιμες μέσω θυρίδων πώλησης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (δηλαδή σιδηροδρομικούς σταθμούς και Γραφεία Πόλης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. όπου υπάρχει μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων). Στα σημεία αυτά ελέγχονται απαραίτητα τα στοιχεία της κάρτας του αιτούντος σε συνδυασμό με την αστυνομική του ταυτότητα, και στη συνέχεια εκδίδεται το εκπτωτικό εισιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ηλεκτρονικού συστήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Τα ειδικά εκπτωτικά εισιτήρια αξίας 12,00 € που χορηγούνται στους κατόχους της Διεθνούς Φοιτητικής Κάρτας ISIC δεν ανταλλάσσονται και δεν ακυρώνονται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (Παρακαλούνται οι επιβάτες μας να συμβουλευτούν σχετικά το κείμενο  των όρων μεταφοράς που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρίας).

Επισυναπτομενα Αρχεια:

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:00 - 23:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:00 - 13:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube