Κάρτες & Ειδικές Προσφορές

Α. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εφαρμόζει σημαντικές εκπτώσεις για ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Παρέχονται είτε κάρτες για ορισμένο αριθμό ταξιδιών (μετ’ επιστροφής) για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, είτε κάρτες με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και απεριόριστο αριθμό ταξιδιών.

Οι κάρτες ορισμένων ή απεριορίστων διαδρομών, ισχύουν για συγκεκριμένες διαδρομές του δικτύου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΡΙΣΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. (Ισχύει για ταξίδια με απλές αμαξοστοιχίες).
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΦΛΩΡΙΝΑ.
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΣΤΥΛΙΔΑ ( κοστίζει 25€-εκπτωτική τιμή 18€).
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΟΦΑΔΕΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (κοστίζει 50€ – εκπτωτική τιμή 43€). Εξαιρούνται τα τρένα 884-885.
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΤΑΚΩΛΟ – ΟΛΥΜΠΙΑ.

Κατάκωλο – Πύργος κοστίζει 15€

Πύργος – Ολυμπία κοστίζει 15€

Κατάκωλο – Ολυμπία κοστίζει 30€

 •  ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ – ΠΑΤΡΑ – ΡΙΟΥ (κοστίζει 25€-εκπτωτική τιμή 15€). Ετήσια κάρτα 240€-Εκπτωτική ετήσια 120€.
 • Με εφαρμογή από 01.01.2019 είναι δυνατή η έκδοση μηνιαίων καρτών πόλεως Θήβας (Θήβα-Αθήνα-Θήβα) με κόστος 100€ και Λειβαδιάς (Λειβαδιά-Αθήνα-Λειβαδιά) με κόστος 130€. Οι κάρτες ισχύουν για τις απλές αμαξοστοιχίες και τη Β’ θέση. Εφόσον οι επιβάτες επιλέξουν για την μετακίνηση τους αμαξοστοιχίες με υποχρεωτική κράτηση θέσης απαιτείται η καταβολή συμπληρώματος ύψους 2€ ανά κράτηση θέσης.

Κάρτες Προαστιακών Γραμμών  Αθηνών

 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (ΧΑΛΚΙΔΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ). ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ  ΑΧΑΡΝΕΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ  ΑΧΑΡΝΕΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ (ΜΑΓΟΥΛΑ- ΚΟΡΩΠΙ). ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ.        
 • ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, με ισχύ στις διαδρομές

Αεροδρόμιο – Κορωπί – ΣΚΑ – (Άνω Λιόσια)* ,

Αεροδρόμιο – Κορωπί – Αθήνα – Πειραιάς,

Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο.

ΜΗΝΙΑΙΑ, 3ΜΗΝΙΑΙΑ, 6ΜΗΝΙΑΙΑ  και ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ     και

ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ – ΗΛ. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΤΡΟΛΕΪ, με κόστος  30€ (εκπτωτική τιμή 15€, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου εξαιρείται το Λεωφορείο-Express Αεροδρομίου) ή κόστος 49€ (εκπτωτική τιμή 25€, μετάβαση έως αεροδρόμιο).

*σε ισχύ από 24.02.2018


Για ορισμένες από τις παραπάνω διαδρομές εκδίδονται είτε κάρτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είτε για ορισμένο αριθμό ταξιδιών (με επιστροφή).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κατά τόπους σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 

Β. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Με μειωμένο εισιτήριο μπορούν να ταξιδεύουν οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις ακόλουθες διαδρομές (για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης):

 •  Αθήνα – Θεσσαλονίκη,
 • Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη και
 • Αθήνα – Καλαμπάκα ( τρένα 884 και 885).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαθέτει στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων συνολικά 1.000 εισιτήρια στην Β’ θέση ανά μήνα, στην ειδική εκπτωτική τιμή των €15, με εξαίρεση των ημερών που εμφανίζονται υψηλές πληρότητες. Στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ.

Οι εκπτωτικές τιμές είναι διαθέσιμες μέσω θυρίδων πώλησης (δηλαδή σιδηροδρομικούς σταθμούς και συγκεκριμένα, συνεργαζόμενα τουριστικά πρακτορεία).

Στα σημεία αυτά ελέγχονται απαραίτητα τα στοιχεία της κάρτας του αιτούντος σε συνδυασμό με την αστυνομική του ταυτότητα, και στη συνέχεια εκδίδεται το εκπτωτικό εισιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ηλεκτρονικού συστήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Τα ειδικά εκπτωτικά εισιτήρια αξίας €15 που χορηγούνται στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δεν ανταλλάσσονται και δεν ακυρώνονται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

 


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:30 - 22:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:30 - 13:30

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube