Διεθνείς Σιδηροδρομικές Προσφορές

Οι διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές απευθύνονται στους λάτρεις του σιδηροδρόμου που επιθυμούν να ταξιδεύσουν σιδηροδρομικά σε μία ή και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, με ευελιξία στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση του ταξιδιού, σε προνομιακές τιμές, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τις διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές Eurail, Interrail, RailPlus, Balkan Flexipass και CityStar.

Οι κάτοχοι διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς Interrail, RailPlus, Balkan Flexipass και CityStar ταξιδεύουν με τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καταβάλλοντας τα προβλεπόμενα συμπληρώματα αμαξοστοιχίας IC ή άλλα προβλεπόμενα πρόσθετα τέλη και συμπληρώματα. Εξαιρούνται οι κάτοχοι τίτλων μεταφοράς Eurail, οι οποίοι απαλλάσσονται από τα συμπληρώματα αυτά.

  • Οι κάτοχοι των παραπάνω διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους  με τα πλοία της Attica Group. Λεπτομέρειες σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων, την εξασφάλιση θέσεων και γενικά για πληροφορίες που αφορούν τους όρους και τις προϋποθέσεις ταξιδίου με τα πλοία των εταιρειών SuperFast Ferries & Blue Star Ferries παρέχονται στις ιστοσελίδες των εταιρειών www.superfast.comwww.bluestarferries.com .

 

Eurail – Interrail

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την Ευρώπη

Οι τίτλοι μεταφοράς Eurail μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά και μόνο από μη Ευρωπαίους κατοίκους ή πολίτες  ενώ οι τίτλοι μεταφοράς Interrail απευθύνονται  σε Ευρωπαίους πολίτες καθώς και σε μόνιμους κατοίκους της Ευρώπης.

Οι κάτοχοι των καρτών Eurail και Interrail εκτός των εκπτώσεων που απολαμβάνουν στο ταξίδι τους με τον σιδηρόδρομο, έχουν προνομιακές τιμές σε ferries, πλοία, κάρτες πόλης, μουσεία , ξενοδοχεία και πολλά ακόμα, στις χώρες που επισκέπτονται.

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες https:www.eurailgroup.org και https://www.interrail.eu για να ενημερωθείτε έγκαιρα για τις ισχύουσες προσφορές.


     Σιδηροδρομικά ταξίδια στη Νοτιανατολική Ευρώπη

Ανακάλυψτε τις φυσικές ομορφιές, την σπουδαία αρχιτεκτονική παράδοση και την πλούσια ιστορία της Νοτιανατολικής Ευρώπης ταξιδεύοντας με το τραίνο.

Προσφορά Balkan Flexipass

Με τις κάρτες Balkan Flexipass μπορείτε να ταξιδέψετε απεριόριστα  με τον σιδηρόδρομο, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στην 1η και 2η θέση, σε χώρες όπως:

Βουλγαρία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο BDZ Passengers : http://www.bdz.bg/en/info/about.html

Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Σιδηροδρομικό Δίκτυο MZ-T: http://mzt.mk/za-nas/?lang

Ρουμανία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο Regio Calatori: https://regiocalatori.ro/

Σερβία,Σιδηροδρομικό Δίκτυο SV: http://serbianrailways.com/

Μαυροβούνιο,Σιδηροδρομικό Δίκτυο ZPCG : http://www.zcgprevoz.me/

Σερβική Οντότητα της Βοσνίας, Σιδηροδρομικό Δίκτυο ZRS : https://zrs-rs.com/

Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Σιδηροδρομικό Δίκτυο ZFBH: http://www.zfbh.ba/zfbhenx/index.php

Τουρκία, Σιδηροδρομικό Δίκτυο TCDD: http://www.tcdd.gov.tr

Εκτός των προνομιακών τιμών στο ταξίδι, οι κάτοχοι των καρτών Balkan Flexipass απολαμβάνουν  επιπλέον προσφορές σε μουσεία, ξενοδοχεία και πολλά ακόμα στις χώρες που θα επισκεφτούν.

Προσφορά City Star

Παρέχει τη δυνατότητα ταξιδιού σε προνομιακές τιμές στη Βουλγαρία, μια σύγχρονη χώρα με πλούσια ιστορία, για ταξίδια Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Ισχύει για ομαδικά εισιτήρια, με ελάχιστο αριθμό επιβατών 1 ενήλικας και 1 παιδί και μέγιστο 5 ενήλικες και 1 παιδί.

 Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις σε φοιτητές – κατόχους της κάρτας ISIC.

Επιπλέον προσφορά 25€ (ισχύει για προαγορά εισιτηρίων 15 ημερών), στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Σόφια-Θεσσαλονίκη


  • Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς στα σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στα γραφεία ταξιδίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στα συμβεβλημένα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρακτορεία. Πιο συγκεκριμένα οι συγκεκριμένοι τίτλοι διεθνούς σιδηροδρομικής μεταφοράς εκδίδονται:

Στην Αθήνα:

Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθήνας

Στον Πειραιά:

Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Καραγιαννίδη, Ακτή Μιαούλη 11. (Δεν εκδίδονται τίτλοι μεταφοράς Eurail)

Στη Θεσσαλονίκη:

Γραφείο Ταξιδίων & Τουρισμού ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην Πάτρα:

Σιδηροδρομικός Σταθμός Πάτρας

 

  • Επίσης, ο τηλεφωνικός αριθμός 14511 ( χρέωση από Ελλάδα σταθερό 0,646/λεπτό, κινητό 0,984/λεπτό με επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%-20%, ανάλογα με το μηνιαίο λογαριασμό, προ Φ.Π.Α.) παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πελατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
  • Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της χώρας αφετηρίας του σιδηροδρομικού ταξιδιού σας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:00 - 23:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:00 - 13:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube