Διεθνείς Σιδηροδρομικές Προσφορές

Οι διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές απευθύνονται στους λάτρεις του σιδηροδρόμου που επιθυμούν να ταξιδεύσουν σιδηροδρομικά σε μία ή και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, πραγματοποιώντας απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για τις διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές Eurail, InterRail, RailPlus BalkanFlexipassκαι CityStar. Οι τίτλοι μεταφοράς Eurailμπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά και μόνο από μη Ευρωπαίους κατοίκους.

Λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές Eurail & InterRail παρέχονται στην ιστοσελίδα www.eurailgroup.org ενώ για όλες τις υπόλοιπες διεθνείς σιδηροδρομικές προσφορές, παρέχεται λεπτομερής πληροφόρηση στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και στα κατά τόπους σημεία πώλησης διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι κάτοχοι διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς InterRail, RailPlus, BalkanFlexipass και CityStarταξιδεύουν με τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καταβάλλοντας τα προβλεπόμενα συμπληρώματα αμαξοστοιχίας IC ή άλλα προβλεπόμενα πρόσθετα τέλη και συμπληρώματα. Εξαιρούνται οι κάτοχοιτίτλων μεταφοράς Eurail, οι οποίοι απαλλάσσονται από τα συμπληρώματα αυτά.

Οι κάτοχοι των παραπάνω διεθνών σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεχίσουν το ταξίδι τους με κατεύθυνση λιμάνια της Ιταλίας με τα πλοία των εταιρειών SuperFast Ferries & Blue Star Ferries και της MinoanLines. Λεπτομέρειες σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων, την εξασφάλιση θέσεων και γενικά για πληροφορίες που αφορούν τους όρους και τις προϋποθέσεις ταξιδίου με τα πλοία των εταιρειών SuperFast Ferries & Blue Star Ferries και της MinoanLines παρέχονται στις ιστοσελίδες των εταιρειών ( www.superfast.comwww.bluestarferries.com και www.minoan.gr )

Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς στα σημεία πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στα γραφεία ταξιδίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στα συμβεβλημένα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρακτορεία. Πιο συγκεκριμένα οι συγκεκριμένοι τίτλοι διεθνούς σιδηροδρομικής μεταφοράς εκδίδονται:

Στην Αθήνα:

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθήνας

Στον Πειραιά:

  • Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Καραγιαννίδη, Ακτή Μιαούλη 11. (Δεν εκδίδονται τίτλοι μεταφοράς Eurail)

Στη Θεσσαλονίκη:

  • Γραφείο Ταξιδίων & Τουρισμού ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην Πάτρα:

  •  Σιδηροδρομικός Σταθμός Πάτρας

Επίσης, ο τηλεφωνικός αριθμός 14511 και η ηλεκτρονική διεύθυνση www.trainose.gr παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πελατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιον από τους παραπάνω σιδηροδρομικούς τίτλους μεταφοράς από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της χώρας αφετηρίας του σιδηροδρομικού ταξιδιού σας.


Τηλέφωνα Επικοινωνίας

14511

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (καθημ. 06:00 - 23:00)

213 0 121 121

Γραμμή Παραπόνων Δευ - Παρ 08:00 - 13:00

Συνδεθείτε μαζί μας LinkedIn Youtube